top of page
Videoproduktion med professionelt filmkamera

Videoproduktion

Uanset størrelsen på virksomhed, produkt eller budskab, så garanterer vi professionel film og video, der formidler budskab og skaber værdi.

Brug for video til online markedsføring? Blank Studio er en kompetent og erfaren videoproduktion i Aalborg, som arbejder i hele Nordjylland. Vi er æstetikere af øverste skuffe og vi producerer professionelle film og videoer der har gennemslagskræft og 'wow-effekt'. Det visuelle kan sjældent stå alene og derfor bestræber vi os på fremragende storytelling, der gør dit produkt unikt og uforglemmeligt. 

 

Uanset størrelsen på virksomhed, produkt eller budskab, så garanterer vi professionel film og video, der formidler budskab og skaber værdi.

 

Vi tilbyder bl.a. produktion af:

 

Reklamefilm / kampagnevideo

Dronevideo

Produktvideo

Explainer video

Musikvideo

Præsentationsvideo

Virksomhedsfilm / Profilfilm

Video Markedsføring

 

og hvad end, du ellers har af gode ideer :) 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Det kan du forvente

Logo video billeder blank studio

Det skal være nemt at få lavet video

Når du får Blank Studio til at producere dit videomateriale og andet content, har vi en fast proces vi gennemgår hver gang for at forventningsafstemme og opnå minimal risiko for misforståelser.

1

Indledning og forventningsafstemning

Vi har udviklet et skræddersyet og overskueligt dokument, som vi kalder et kreativt brief. Det er nemt at udfylde og det er det første du får tilsendt på mail, efter vores indledende kontakt.

 

I det kreative brief finder du bl.a. spørgsmål til målgruppe, videoformater, præmis, ønskede effekt, budget og meget mere. Jo mere og detaljeret du kan udfylde dokumentet, jo nemmere og bedre bliver forløbet. Hvis du har brug for hjælp til at udfylde det, hjælper vi selvfølgelig gerne. 

 

Når det kreative brief er udfyldt, sender du det retur til os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Logo video billeder blank studio
Logo video billeder blank studio

2

Produktion og optagelserne af din video

Nå begge parter har godkendt det kreative brief begynder vi planlægningen. Det er her der bliver smidt rundt med en masse datoer. I har travl, vi har travlt, men man finder altid tid til det der er vigtigt ;) 

Ud fra det kreative brief bygger vi et storyboard og en shot-liste og der bliver aftalt lokationer, statister, voice over og hvad der ellers skal til for at få produktionen til at blive en succes

Vi møder op den aftalte dag og tid i fuld udrustning, og så filmer vi til vi er færdige, eller hvis det er et event eller bryllup, til det aftalte antal timer er gennemført. 

3

Redigering og afslutning af projekt

Når optagelserne til din video er færdig, tager vi hjem med en glæde lige så stor, som et barn juleaften. Vi kan ikke vente med at se hvad vi har fået i kassen.

 

Vi bygger din video op efter det kreative brief, så den passer specifikt til din markedsføring og dit mål. Vi producerer og leverer ofte din video på cirka 7 dage, med mindre andet er aftalt.

 

Når vi har redigeret din video, sender vi dig et udkast, som vi forventer du forholder dig kritisk til. Selvom vi er 'eksperterne' og vi selv synes vi er rigtig kloge, så vil vi gerne have dig med inde over, så vi ved vi rammer den lige i r**en første gang.

Logo video billeder blank studio

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Gennemsigtighed fra start til slut

Når du hyrer Blank Studio til dit projekt, er det ikke bare samlebåndsarbejde og en

'one size fits all'-mentalitet. Nej, det er et samarbejde, fra start til slut og vi er derfor fortaler for at alle ideer og tanker ikke bliver holdt tilbage. For at slutproduktet virkelig skærer igennem har vi derfor både indledende samtaler, såvel som løbende kommunikation, indtil projektet er sat i verden. Dermed sikrer vi os at alle parter står med et slutprodukt vi kan være stolte af.

kvinde gestikulere med hænderne

Brug for hjælp?

bottom of page