top of page
DSC05166.jpg

Eventvideo / Foto

En god og velproduceret eventvideo er noget af det mest værdiskabende video du kan investere i.

En god og velproduceret eventvideo er noget af det mest værdiskabende for virksomheder, såvel som private. Blank Studio producerer eventfilm efter dit behov, lige fra dit bryllup til din virksomheds sponsorevent, kursus osv. 

 

Vi har efterhånden lavet mange eventfilm til alle typer events og vi har derfor erfaringen og kompetencerne til at fange den stemning og de øjeblikke der gør dit event til noget helt særligt. 

Vi er eksperter i at være fluen på væggen, men lad jer ikke narre, vi er også nogle hajer til at interagere med mennesker og få dine gæster til at føle sig trygge og gennem det, skabe en helt autentisk og ægte stemning.

 

Ønsker du også billeder af dit event, så tilbyder vi også det.

 

Kontakt os idag eller kom ind til en snak, så finder vi den bedste løsning til at dække dit event.

Tæt på virkeligheden og de unikke øjeblikke

Om det er til promovering af din virksomhed eller et minde som feks. Bryllups billeder af din specielle dag, så har Blank Studio erfaringen til at forevige minder der er guld værd for dig.

Vi skyder ikke bare i blinde og håber på det bedste. Selvom det er en event, så skal den planlægges. Sammen med dig, lægger vi en plan for dagen, så vi ved præcis hvad der skal ske, hvor vi skal være og dermed sikre dig, at vi får det hele i hus.

video og billeder til bryllup nordjylland