top of page
Produktbillede af headset fra wavell

Foto & billede

Professionelle billeder der skaber værdi, fortæller historier og styrker dit brand.

Blank Studio tilbyder alle former for fotografering. Lige fra produktbilleder til event- og portrætbilleder mf. Fællesnævneren for alle er at vi sætter en ære i vores kreativitet og at få jeres produkt eller portræt til at skille sig ud og vise sig fra den bedste side. 

 

Vi har erfaret at de bedste resultater kommer, når passion underbygger handling. Derfor har vi altid en kreativ indgangsvinkel til vores fotografering og man ser os sjældent tage billeder på en klassisk hvid baggrund, i ægte skolefoto stil. Nej, vi skal udfordres og vi elsker at lege og nørde med forskellige setups og stilarter, der gør dine billeder unikke.

 

Men bliv ikke skræmt. Har du brug for de almindelige packshots på hvid baggrund, så fixer vi også den!

Unikke produktbilleder til din virksomhed

Gode professionelle billeder er en uundværlig brik i god branding og markedsføring. Skal din virksomhed og produkt tages seriøst, så skal kvaliteten af dine billeder afspejle det.

Produktbilleder af knive på spækbræt

Søger en fotograf?

Se hvad vi har hjulpet andre virksomheder med. Måske kan du blive inspireret

At tage et billede er kun 50% af arbejdet. De resterende 50% ligger i redigeringen. Her er vi kunstnere og perfektionister. Det er her vi kan oversætte dit brand til billeder, så du får en rød tråd i din visuelle identitet, der er alpha og omega i god branding.

I den tid vi lever i på de sociale medier, er førstehåndsindtrykket med kunden altafgørende. På et splitsekund har forbrugeren dannet sig et indtryk af virksomheden eller brandet, uden overhovedet at kende til det. Derfor er det vigtigt at have gode professionelle billeder der repræsentere dit brand.

Undgå at bruge stockfotos på din hjemmeside og sociale medier, da det er nemt at gennemskue og det signalere at du er sprunget over hvor gærdet er lavest. 

 

Måske virker den fake Gucci taske eller Balenciaga T-shirt som en god ide i starten, men længere hen i forløbet, så begynder folk at ligge mærke til det og til sidst falder den fra hinanden og nu skal du ud og have en ny. Hvad gør du? 

Svaret er ganske simpelt. Tager du din virksomhed og brand seriøst, så investerer du i gode billeder... og video for den sags skyld. Godt content holder længere, styrker dit (eget) brand og det giver dig flere penge du kan bruge på en masse andet sjovt.

Invester i dit brand

LAD OS ARBEJDE SAMMEN

skal vi sende vores priser til dig - udfyld formularen

Tak for din indsendelse!

Brug for hjælp?

bottom of page