top of page
Dronebillede af aalborg og solnedgang

Dronevideo

Giv dine videoer nyt liv og et unikt perspektiv med droneoptagelser af certificeret dronepilot.

Skal du bruge hjælp til drone video? I Blank Studio tilbyder vi højkvalitets dronevideo til alle typer opgaver lige fra inspektioner til almindelig videoproduktion. 

 

Vi har i mange år ikke været vant til at se livet fra luften, så nemt som vi kan i dag. Derfor virker droneoptagelser fængende og giver en helt særlig effekt og måde at sætte stemningen. 

 

Selvom vi tilbyder enkeltstående droneoptagelser uden anden produktion, så kan dronevideo sjældent stå alene for at kommunikere et budskab optimalt. Derfor anbefaler vi næsten altid en fuld produktion, der også indeholder almindelige videooptagelser. 

 

Kontakt os, så finder vi den løsning der giver mening for jer. 

Unikke muligheder og den bedste kvalitet

Dronevideo kan bare noget. Det kan vi ikke komme udenom. En unik droneoptagelse gør at du naturligt skiller dig ud fra mængden og giver et helt nyt perspektiv af din virksomhed eller produkt.

Blank Studio bruger de nyeste droner fra DJI, som sikrer dig den bedste kvalitet og de flotteste optagelser og billeder. 

Perspektivet fra luften kan binde en historie og video sammen, som intet andet.

Droneoptagelse af solopgang ved bulbjerg

Certificeret Dronepilot

Blank Studio bruger selvfølgelig en certificeret dronepilot til alle jobs. Og med over 5 års erfaring med professionel flyvning, kan vi sikre dig tryghed og topkvalitet. 

Hurtig levering til erhverv

Skal din virksomhed bruge enkeltstående droneoptagelse til inspektion, fotografering eller anden form for droneklip, så tilbyder Blank Studio ekstra hurtig leveringstid på erhvervsopgaver. 

Drone video luftfoto

Vi ved af erfaring at når virksomheder skal bruge dronevideo, så vil de gerne have det hurtigst muligt så de kan komme videre i processen. Derfor tilbyder vi i Blank Studio at rykke ud med kort varsel, optage og levere jeres fotos eller optagelser indenfor max 2 hverdage. I særtilfælde leverer vi også fra dag-til-dag. 

Dermed sikrer vi jer, at i hurtigt kan komme videre med netop det der er vigtigt i jeres virksomhed. 

Dronevideo til grund- og ejendomspræsentation

Står du med et hus, byggegrund eller anden ejendom, du skal sælge eller vil præsentere fra sin bedste side, så tilbyder Blank Studio dronebilleder og video til netop det formål. Med droneoptagelser og et overblik fra luften, viser du hvor speciel netop din ejendom eller grund er. 

Dronefoto af arkitekttegnet hus
bottom of page