top of page
Produktbillede af telefon i hånden

Content on demand

Den mest værdiskabende løsning til virksomheder. 

Content on demand. Det er nemt at blive skræmt af navnet. Det lyder også meget 'fancy', men i realiteten er det den mest bekymringsfrie og effektive måde du kan spendere dine markedsføringskroner. 

Blank Studio tilbyder content on demand, som er den mest værdiskabende løsning vi laver til virksomheder. Her har i mulighed for at få nyt relevant content til jeres markedsføring hver måned. Med Content on demand skal i blot læne jer tilbage og mærke resultaterne. Her overlader i nemlig hele processen til os, lige fra koncept, strategi, optagelser, redigeringen og implementering, så i kan have ro i maven og fokusere på netop det I er gode til.

 

Værdien og resultaterne af Content on demand kommer af det kontinuerlige indhold hver måned. Mange virksomheder producerer content til et par uger eller en måned, for derefter at stagnere fordi de ikke har et årshjul, eller anden form for plan, for deres online markedsføring. 

 

Content on demand er én mindre bekymring for jer og det er de bedste markedsføringskroner i kan bruge.

 

Kontakt os idag og lad os sammen finde ud af hvad din content on demand-pakke skal bestå af. 

Få mere trafik og salg
med video på abonnement

Høst frugterne af en god beslutning

Undgå den kedelige situation hvor du graver dybt i kisten til markedsføringskroner, bruger det hele på én super fed video, for derefter at se den fade ud, som dagene går, uden i rigtig har fået nogen værdi og noget konkret at måle på.

blank-studio-+-you-=-love-portrait.png
Content on demand

Med content on demand hos Blank Studio, sikrer vi, i ikke smider penge ud af vinduet.

I får produceret lækkert nyt content hver eneste måned, som er skræddersyet til jeres målgruppe og de platforme i befinder jer på. Indholdet finder vi ud af sammen og ofte kan der udvikles koncepter af jeres allerede eksisterende content, som i ved virker.

Det eneste i skal gøre er at lade os trylle lidt, baseret på det vi sammen er kommet frem til. Så kan i fokusere 100% på driften og det i er gode til, imens os nørder med fingeren på markedsføringspulsen, sørger for i står knivskarpt ude på de der sociale medier.

Video produktion

Brug for hjælp?

bottom of page