top of page
kaffe kop på bord med kaffebønner

Det handler om råvarer

Det nye content vi har lavet for We Feat har råvarerne i fokus. Med en butik i Aalborg og Aarhus, er der stor chance for at du er stødt på den 100% økologiske virksomhed.

 

We Feat er gennemsigtigheden selv og der bliver ikke sparet på noget. De bruger de mest friske råvarer du kan finde og netop det, ville vi inkorporere i de nye packshots til hjemmesiden og app'en. 


 

4 hurtige

Hvem:

We Feat

Hvad:

Produktbilleder, Promovideo

Hvor:

Hjemmeside, App, Facebook, Instagram

Hvornår:

2022

produktbillede af salat bowl med falaffel

Grønt hele vejen igennem

De siger det selv;

"Vi elsker mad, vi elsker juice, vi elsker kaffe, vi elsker et grønt miljø, og vi elsker mennesker!"

Og med det og deres visuelle identitet i tankerne, fotograferede vi hele deres menu, så de havde friske produktbilleder til deres nylancerede We Feat App.

Website

Screenshot af we feat menu billeder

App

packshots af kaffe menu på app
packshots af we feat juice menu

Kaffe med kærlighed

Er du til kaffe, så er der næsten ikke noget bedre en duften af friskkværnede kaffebønner. If you know, you know. 

Den duft skulle vi have ud igennem skærmen da vi producerede reklamevideo og produktbilleder for We Feats nye kaffe kampagne. Nu kunne man nemlig få lækker økologisk kaffe til skarpe priser.

we feat kaffe menu billede

Content som tilbehør

Når vi producerer video sørger vi altid for at lave noget underbyggende content som kan postes op til eller i forbindelse med den nye video. Det giver bedre mulighed for traktion og trafik på både hjemmeside og sociale medier og holder live i dit nye content i længere tid.

Bring Back Your Mojo!

Filmen bygger på at god kaffe altid har din ryg, lige meget hvor dårlig en dag du har. Hvis du ikke drikke kaffe, lyder det måske fjollet. Men er du en kaffeelsker, så ved du præcis hvad vi snakker om. Om det er netop rigtige kaffeelskere vi, med denne video, ville nå ud til.

Brug for hjælp?

bottom of page