top of page
skoda aalborg logo

Simply Clever

Gennem dette samarbejde har vi hjulpet ŠKODA Aalborg, som er en del af Semler Group, med promovering af det nybyggede ŠKODA-hus i Aalborg. Aalborgafdelingen hører til blandt de store ŠKODA-forhandlere i Danmark og har med dette nye hus fået fødderne solidt plantet i den jyske muld.

Vores opgaver har primært bestået af Produktbilleder, Reklamevideoer, Præsentationsvideoer og Kampagnevideoer. Alt materialet har været brugt på sociale medier, hjemmeside og lokale medier som MigOgAalborg. Andre billeder er blevet printet og hængt op i deres mødelokaler osv.

Vinklen på hele konceptet var at involvere lokalområdet, Aalborg og Nordjylland og få skabt nogle scenarier der virkede bekendt og relaterbare for deres kunder. 

4 hurtige

Hvem:

SKODA Aaborg 

Hvad:

Præsentationsvideo, Produktbilleder, Produktvideo, Miljøbilleder

Hvor:

Hjemmeside, Facebook, Instagram

Hvornår:

2020

Skoda Hus Aalborg 3 shop.jpg

Nye Fede Detaljer
 

I Blank Studio er vi specialister i at skræddersy billeder og videoer til dit produkt og de værdier produktet og virksomheden bygger på. 

Med et stort nybygget showroom kom også en masse nye fede detaljer der virkelig gør den nye Aalborg-afdeling en lækker oplevelse.

Skoda Hus Aalborg 4
Skoda Hus Aalborg 1 cropped.jpg

Hele samarbejdet har foregået på tværs af SKODA, Volkswagen og Audi i Aalborg, der alle er en del af Semler Group, med en overordnet strategi der skulle involvere den lokale befolkning og få de aalborgensiske bilforhandlere ud i det jydske land og gøres synlige. 

blank studio drone video og foto aalborg set oppefra.jpg
gør-danmark-større-skoda-aalborg-7.jpg
Skoda aalborg
gør-danmark-større-skoda-aalborg-9.jpg

Gør Danmark Større

Sommeren 2020 var vi med i projektet, hvor vi skulle vise at man ikke behøver at rejse langt ud i verden for at holde ferie, men derimod at tage på eventyr i det danske land. Efter mange fly var strandet grundet corona-krisen ville Danmarks feriesteder blive et mere attraktivt rejse mål.

produkt video og billeder reklame
produkt video og billeder reklame
produkt video og billeder reklameark-større-skoda-aalborg-3.jpg
produkt video og billeder reklame

Se videoen her
 SKODA Aalborg

ŠKODA støtter
Aalborg Pirates

ŠKODA Aalborg kan godt lide fart, spænding, og underholdning af høj kvalitet – Lige præcis hvad Aalborg Pirates står for. Derfor fik vi til opgave at producere en kampagnevideo med Aalborg Pirates og Skoda Aalborg. Vi synes altid det er fedt med et lokalt samarbejde.

Se videoen her

aalborg-pirates-ishockeyspiller

Brug for hjælp?

bottom of page