top of page
20221021-BLA00086_edited.jpg

MADE WITH MORE

Vi har samarbejdet med SBD Danmark i et par år nu, for primært at lave promo videoer og billeder af deres nye kollektioner, som de udgiver et par gange om året. SBD er uden tvivl det mest fortrukne vægtløftningsudstyr i verden blandt professionelle atleter indenfor vægtløft og styrkeløft.

Denne gang var det lanceringen af Phantom (black on black) kollektionen. 

4 hurtige

Hvem:

SBD Denmark

Hvad:

Præsentationsvideo, produktbilleder, produktvideo

Hvor:

Hjemmeside, Youtube, Facebook, Instagram

Hvornår:

2022

DSC08603-min.jpg

Kvalitet frem for alt

I Blank Studio er vi specialister i at skræddersy billeder og videoer til dit produkt og de værdier produktet og virksomheden bygger på. SBD er et verdenskendt brand inden for vægt- og styrkeløft og tilbyder kvalitetsprodukter der bruges af topatleter verden over.

Der bruges en gammeldags håndteknik for at lave produkterne, som er produceret, fra start til slut, i den britiske by South Yorkshire, hvilket også gør at produkterne har sin pris. En pris der er målrettet seriøse kvalitetsbevidste atleter. 

Den følelse og det renommé har vi visualiseret i det seneste content vi har produceret for SBD Danmark.

20221021-BLA00064.jpg
DSC08544-min.jpg

Gennem hele samarbejdet har vi været i dialog med Trine Bagger, der er distributør for SBD i Danmark. Da SBD er et stort verdenskendt brand med en visuelt identitet og et værdisæt der skal opretholdes, er det essentielt med kontakt gennem projektets løbetid. 

DSC08663-min.jpg
DSC08541-min.jpg
20221021-BLA00086.jpg
DSC08654-min.jpg

Bag om produktionen

Da vi ønskede et råt og mørkt mystisk look, til denne black on black kollektion, valgte vi at gå håndholdt med vores Sony FX6, hvilket giver et mere intenst og organisk look. Et look der passer specielt godt til dynamiske skud, med mere bevægelse. 

produkt video og billeder reklame
produkt video og billeder reklame
produkt video og billeder reklame
produkt video og billeder reklame

Se videoen her
 SBD Phantom

Se vores video fra en tidligere SBD kollektion

Brug for hjælp?

bottom of page