top of page

Nodari Furniture

designer pendel lampe af træ

Design der kan mærkes

Nodari Furniture er eget af den Italiensk Danske designer, Igor Nodari. Med hans hjemmeside, som primære platform, var ønsket at få produceret en video der virkelig viste sjælen af Nodari Furniture, nemlig exceptionelt håndværk og design.  

Produktionen var længe undervejs for at visualisere og indkapsle lige præcis det Nodari Furniture er . Videoen blev skudt på tre forskellige dage, over en periode på tre måneder. 

4 hurtige

Hvem:

Nodari Furniture

Hvad:

Brandfilm, virksomhedsvideo

Hvor:

Hjemmeside, Youtube

Hvornår:

2022

designer kommode af træ

Fokus på de rå materialer

For Igor Nodari var det vigtig at der ikke kun var fokus på detaljerne og de færdige produkter. For at få en helhedsforståelse for brandet og det unikke håndværk, var det en vigtig del af videoen, at vise de rå materialer før det blev til et eksklusivt møbel. 

Menneskerne bag håndværket

En anden vigtig del for Igor Nodari var at vise at der er fantastiske og talentfulde mennesker bag håndværket og at han ikke er alene om succesen i Nodari Furniture, som man nogen gange kan komme til at glemme. 

tømrer sliber messing rør med hånd
portræt billede af mand Igor Nodari

Inspirationen

Med designerens egen ord, så kommer inspirationen, trods den italienske baggrund, fra naturen og det Nordjyske landskab. Denne inspiration videreformidlede vi i videoformat og hvordan den rå natur og de rene linjer spiller sammen.

Side Table

hvidt sidebord i stål af designer
designer pendel lampe af træ

Wide Pendent Lamp

En passion i
videoform

Brug for hjælp?

bottom of page