top of page
mani pine akustikpaneler i stue

Intro

Vi har hjulpet Mani Pine med at fotografere de lækre løsninger der blev specialdesignet til et helt unikt hus... Hus og hus, det er nok mere et palæ.

Derudover har vi fotograferet nye stole Mani Pine introducerede på deres webshop, samt produceret video der afspejler minimalisme, luksus og kvalitet. 

4 hurtige

Hvem:

Mani Pine

Hvad:

Produktbilleder, præsentationsvideo

Hvor:

Hjemmeside, Instagram, Facebook

Hvornår:

2021, 2022

mani pine new yorker væg billede
new yorker væg bruseniche mani pine
akustikpanel i soveværelse fra mani pine
akustikpanel i loft med led lys

Fokus på detaljerne

Vi har i disse billeder haft fokus på detaljerne og håndværket. Mere specifik træet og jernet og de rå materialer som Mani Pine bruger. Derfor er billederne mere stiliserede end når vi fotograferer til mere kommercielt brug, som eksempelvis egendomsmæglere. Vi har efterbehandlet billederne til at underbygge minimalismen og eksklusiviteten af det Mani Pine leverer, uden for mange forstyrende farver og elementer. 

akustikpanel på mursten trappe
akustikpanel fra manipine
akustikpanel med led lys i loft
mani pine køkken moduler

Vi er til at stole

Kom nu, den var oplagt. Da den Aalborgensiske møbelproducent introducerede de nye stole produktlinjen, hjalp Blank Studio med at promovere dem fornemmeste vis i form af stilede, minimalistiske og samtidige rå billeder og video. 

I samarbejde med North Urban Art Studio, som på daværende tidspunkt holdt til i Spritten i Aalborg, lånte vi et af deres store rå lokaler til at fotografere og filme stolene. Den helt perfekte setting til stolene der næsten er et stykke kunst i sig selv. 

sort læder stol
designer stol læder og træ
stol ryglæn i træ
designer stol sort med læder og træ

Less Is More

Et mørkt rum i en forladt spritfabrik og et enkelt lys hængende fra et smuldrende betonspær. Det lyder ikke eksklusivt, men reultaterne taler for sig selv. Vi vidste hvilken følelse og udtryk vi gik efter og vi fik det.

Brug for hjælp?

bottom of page