top of page
hvide sko på hvid baggrund produktfoto

For Any Moment

Du kender dem nok fra Løvens Hule, men hvis du ikke gør, så får du lige en introduktion. 

Errant er en nordjysk iværksættervirksomhed der producerer stilrene sneakers i høj kvalitet og høj komfort til enhver lejlighed. For Any Moment. Errant har to butikker, en i København og en i Aalborg, hvor Aalborg butikken er deres lille headquarter.

4 hurtige

Hvem:

Errant

Hvad:

Virksomhedsvideo, Produktbilleder, Packshots, Reklamevideo

Hvor:

Hjemmeside, Facebook, Instagram

Hvornår:

2021, 2022

sneakers i ruskindslæder olive

Der hvor det startede

Tilbage i 2021, længe før vi, og nogen andre, vidste at drengene skulle i Løvens Hule, fik vi til opgave at tage produktbilleder og packshots af alle Errants sneakers. Billleder der skulle bruges til deres hjemmeside, men også til sociale medier og online markedsføring, annoncer mf.

produktbilleder af sneakers

Så gik det rigtig stærkt

Så kom meldingen om at Errant ville indtage Løvens Hule og så gik det stærkt. Man kan jo ikke tage i Løvens Hule uden at have sit content og markedsføring i orden. Nu skulle der video til. 

Med det nye motto 'For Any Moment' producerede vi det, som drengene fra Errant, nu kalder 'busvideoen'.

En video der bygger på budskabet om en sko til enhver lejlighed og at lige meget hvad dagen kaster imod dig, så sørger Errant for at dit sneaker-game er on point. 

Video, video og mere video

Dertil hjalp vi også Errant med at producere video ads til Facebook og Instagram. De er seriøse iværksættere med stor fokus på kundeoplevelsen. Det skulle annoncerne bære præg af. Krydret med lidt ekstra godt humør.

boy and girl posing in hoodies

Det er ikke bare sneakers

Da der senere hen blev indført hoodies og t-shirts til produktlinjen, skulle der igen bruges produktbilleder, som vi havde fornøjelsen af at tage. Trods en absurd kuling og frosne fingre, så kom der, med hjælp fra to modeller, nogle virkelig fede billeder ud af en kold dag tilbage i marts. 

kvindelig model i hvide sneakers
mandlig model i grå t-shirt
mandlig model med brune solbriller

Solbriller

Da sommeren kom, betød det endnu en tilføjelse til produktlinjen. 

Bag ved kameraet

Vi udstiller selvfølgelig ikke vores kunder og vi ved at Christian Fuglsang og resten af Errant-holdet godt kan holde til det. Her er lidt bloopers og fraklip fra da vi filmede video ads til sociale medier

bts foto af optagelse i studio
Mand på stol med hvid sneakers

Det ka vi godt li'

Vi har efterhånden lavet en del ting sammen med Errant og vi elsker hver gang vi får lov at hjælpe dem. Der er ikke noget bedre end tilfredse kunder der kommer.

kvindelig model errant

Brug for hjælp?

bottom of page