top of page

Beritech Manufacturing

beritech banner

Motion i arbejdstiden betaler sig.

I en tid hvor folkesundhed har været i højsædet, med restriktioner til højre og venstre, har dette projekt været meget unikt og specielt for os, på den helt fede måde.

4 hurtige

Hvem:

Beritech Manufacturing

Hvad:

Informationsvideo, virksomhedsvideo

Hvor:

Facebook, LinkedIn, Hjemmeside

Hvornår:

2022

Det kommer fra ledelsen

Vi fulgt Finn og Jonas, hvor vi ser den effekt personlig træning i arbejdstiden har haft, fra deres eget perspektiv, men også fra virksomhedens side. En ekstraordinær mulighed der ændrede deres liv og som Beritech CEO Bent Larsen, støtter fuldt op om og med glæde tilbyder sine medarbejdere.

motion i arbejdstiden torben keller thumbnail

Resultater for alle

Ejer af Crossfit North, Torben Keller,  fortæller om hvordan han individuelt har arbejdet med Jonas og Finn og flyttet dem i en retning der simpelthen giver os gåsehud.

Når vi hører de ubegribelige resultater forløbet har givet og hvad det rent personligt har betydet for Finn og Jonas, samt de fordele det har givet virksomheden, så er det ganske enkelt imponerende og det burde være en no-brainer for enhver leder.

En minimal investering

du, som arbejdsgiver, skal foretage for at dine ansatte og virksomheden selv kan skabe uvurderlig værdi og fantastiske resultater for alle parter.

 

Vi håber bestemt denne historie kan inspirere og motivere arbejdsgivere, såvel som ansatte. 

blank studio beritech video crossfit north torben keller 1.png

Brug for hjælp?

bottom of page